Cajsas'

Alla inlägg den 26 januari 2011

Av Cajsa Eriksson - 26 januari 2011 09:53

idag tänkte jag gå till skolan, gick och la mig i förhoppning om att huvudvärken skulle vara borta och att febern skulle vara nere nu när jag vaknade.

men se, så fel jag hade! för nu sitter jag hemma idag igen, med min jävla äckliga huvudvärk och försöker hitta på något som inte gör ont i huvudet... ja, har ni förslag? rita går inte, för då måste jag böja på huvudet och då ploppar typ ögonen ur, bokstavligen... kolla på tv och sitta vid datorn är smärtsamt, men jag har inte ork med så mycket annat, heller... men jag tror att jag ska försöka mig på att brodera lite, så... önska mig lycka till!

 

     

Av Cajsa Eriksson - 26 januari 2011 09:33

jag tänker börja med att hissa vakna med the voice. ett så totalt och underbart morgonprogram på tv så man dör ju nästan. de har alltid roliga samtalsämnen och när de bjuder in oss på facebook för att skriva vad vi tycker och fråga frågor, det är helt underbart.

sen har dom ju förfärligt roliga gäster. t.ex laex schulman, hans, testkaninen, jingelmannen... det finns så otroligt många roliga gäster. och jag älskar deras små lekar och inslag av humor.

tummen upp för detta underbara morgonprogram!    

 

 

 

dissen går nog till... reklam! tv, spotify, bloggar, radio... allt är fullt med dum, jobbig och irriterande reklam! visst, den är väl ganska nödvändig, men kan ni inte minska ner den lite? på morgonen kan jag klara av den, då är den så kort. men sen på kvällen börjar reklamen bli olidligt lång.

har ni dessutom tänkt på att det alltid blir tre gånger så hög volym när reklamen börjar? man kan ju nästan få hjärtattack ibland om man inte är beredd eller om man haft ganska högt ljud på under filmen/programmet.

tummen ner för denna irriterande grej!   

 

Av Cajsa Eriksson - 26 januari 2011 09:29


jag har funnit min nya idol, alex schulman. han har ju helt rätt om birro och jag tycker att alex är en otroligt stark individ. han är egen och står för vad han tycker.

följ hans blogg, people!

Ovido - Quiz & Flashcards