Cajsas'

Alla inlägg den 27 januari 2011

Av Cajsa Eriksson - 27 januari 2011 09:22

god morgon på er, allihopa. dagen har vart lugn en så länge, eftersom jag inte direkt orkar med några fartfyllda bravader... jag har fortfarande en grym huvudvärk och idag ska mamma ringa sjukhuset, eftersom det inte vill ge sig någon gång. men det positiva är att jag inte har feber just nu. jag har tagit alvedon på morgonen, så det kanske är därför den har lagt sig!

mamma är på jobbet, moa i skolan och mats på sitt jobb. så återigen är jag ensam hemma och har tråååkigt. jag har följt mina morgonrutiner och kollat på vakna med the voice (inget ovanligt, men). idag gästades dom av en 17-åring som hade som plan att bli dollar miljardär. han hade redan 4 företag och var riktigt stilig i sin kostym, haha. men han kommer nog bli framgångsrikare än vad han redan är idag. GO FOR IT, DUDE!

daniel paris vad också där. alltså, ni måste hålla med om att han är världens underbaraste människa! han är ju så klockren... lätt en av mina idoler, haha. dessutom tycker jag att det va helt rätt att han vann ung och bortskämd, han förtjänade det!

nu ska jag nog återigen ta min plats vid tvn eller sitta en stund till på facebook och ha tråkigt samtidigt som jag hoppas att mina mamma ringer och säger... nu ringde hon! dom hade inga tider kvar, så det blir akuten i tierp som jag måste hälsa med ett leende... tierp suger, huhu...

 

  

jag saknar att ha min bästavän så nära som jag hade henne förut... nu verkar hon så långt borta... alexandra blomberg, vi för alltid! 

Ovido - Quiz & Flashcards