Cajsas'

Alla inlägg under januari 2011

Av Cajsa Eriksson - 25 januari 2011 09:55

hemma idag igen med sprängande huvudvärk, den vill verkligen inte ge sig den rackaren! jag funderar på vem som är värdig nog att hjälpa mig med matematiken idag. jag behöver hjälp med den eftersom jag vet att jag inte klarar den själv och det börjar bli riktigt kluriga tal nu, alltså! antingen frågar jag carro (jag vet inte ens om hon är duktig, men värt ett försök) eller så väntar jag på att pappa kommer hem.

jag har iallafall kollat på vakna med the voice idag också, det kommer bli mitt standard program på morgonen nu när jag ligger hemma som en döing... jag har även läst ut min bok av vicky jaggers som handlar om hur hennes bror våldtar henne när hon är tolv och gör henne gravid och hur hon döljer hemligheten i stor rädsla tills 18 år senare när hon bestämmer sig för att han inte ska få styra deras liv... mycket gripande bok, egentligen. den är ganska hemsk... vicky jaggers - i det tysta, läääääs!

 

nu ska jag mingla runt på facebook en stund.

hejdå.

Av Cajsa Eriksson - 24 januari 2011 13:08

jag stängde visst inte av datorn, huhu. jag ljög för er, sorry. men jag ville bara meddela att jag nyss tagit bort mitt konto på www.bilddagboken.se - en värdelös sajt som jag inte ens förstår varför man ska ha... men nu är kontot borta. så endast www.facebook.se och www.bloggplatsen.se för mig nu då, vilket är skönt.

nu ska jag undersöka min inkorg på mailen och kolla om jag fått något intressant!

 

Av Cajsa Eriksson - 24 januari 2011 12:52

mina ögon håller på att ploppa ur sina vackra glober, mhm. jag överdriver inte, så känns det just nu. det kändes så hela kvällen igår också, vilket suger för jag ville verkligen kolla på i, robot med will smith igår kväll. men, mina ögon pallade inte så jag somnade vid nyheterna och missade den sista timmen på filmen. så ovärt! men jag fick iallafall en godispåse av mamma igår, ibland är det bra att vara sjuk, hahha. nejdå.. mamma är snäll.

men idag är jag hemma igen, som en sjuka ungen jag är. jag har bara legat på soffan hela förmiddagen och är för trött för att göra något alls. antingen sover jag eller så bara ligger jag där som ett lik... livet leker, minst sagt. men pappa kommer iallafall hit i eftermiddag efter jobbet och spelar kort med mig, det är en tröst.

 

THROW MY HAND ON A BLADE FOR YA, PAPPA!

 

jag har iallafall bestämt med sara nu att jag ska komma till henne den 5 februari i solna. vi ska ha en mysdag och kanske äta på restaurang. jag ser verkligen fram emot det! hon är en av mina favoriter. dock har jag en väldigt lång favoritlista men alla ligger på delad första plats, hahha.

och vet ni!? jag tog ut kaninen ur buren idag och hade honom hoppande i vardagsrummet med selen, men så glömde jag kameran! för jag tänkte fota och lägga in på bloggen idag, men jag glömde den totalt och när jag väl släppt ner kaninen kan jag ju inte konka ner honom för trappen, hämta kameran och upp igen. han kanske sprätter till och trillar ner, liksom... ovärt om det skulle ske!

 

men nu är jag redigt trött i ögonen efter bara detta blogginlägg, så jag ska återgå till min kära soffa och försöka peta i mig någon slags form av lunch... förslag?

hejdå.

Av Cajsa Eriksson - 23 januari 2011 15:52

jag ska strax lämna min mosters byggnad och bege mig hemåt med mats och moa som nu badat klart på fyrishov. dom hade tydligen haft det mysigt och kul, men jag har också haft mysigt!

jag och zerny har kollat på tv och på kung fu panda. soffan har tagit upp den större delen av tiden, eftersom ingen av oss orkar göra något alls eftersom hennes knä är svullet och hela jag känns svullen och huvudet tio gånger mera... hahahha.

vi ska väl antagligen svänga förbi hasse och kusin peter också, hasse ska få tillbaka sin matlåda och jag ska sova i bilen - jätteskönt! men ska nog med in och hälsa på peter, han är ju mera som min bror än som min kusin...

 

nu ska jag äta bullar.

hejdå :)

Av Cajsa Eriksson - 23 januari 2011 13:12

det är lite kul hur fantastiskt trött man kan vara ibland. som nu, som de senaste dagarna. huvudet bultar, jag sover hela dagarna och jag sover hela nätterna. men jag förstår inte hur? jag blir galen.

igår sov jag hela dagen. först till 8 på morgonen, sen från 12 - 16 och sen 18 - 23.30 och sen böt jag bara säng och la mig i min egen istället för pappas och somnade om och vaknade 9 imorse.

mats och moa är och badar idag på fyrishov så jag spenderar dagen med min underbara men lite halta moster, hon halkade för någon dag sen och har jätte ont, stackarn!

 

nu ska jag lägga mig i soffan och säkerligen sova lite till...

hejdå.

Av Cajsa Eriksson - 21 januari 2011 06:55

jag blir så trött på mig själv, huhu.

jag behöver hjälp ^^

Av Cajsa Eriksson - 21 januari 2011 06:41

men detta var ju just snyggt. jag skulle sova ut idag och ta en dag borta från skolan för att försöka orka med kvällen hemma hos umbergs idag, men kolla! nu sitter jag här helt klarvaken och vet inte vad jag ska göra under heeeela dagen som nu är framför mig. jag kanske ska brodera lite, eller något...

mamma och dom är iallafall inte vakna än men det står väl inte på så är dom också vakna. så, jag får väl sova när alla lämnat huset och det återgår till lugn och ro hemma. om man bortser från katten, för hon har blivit galen... typ adhd, eller något...

 

hejdå.

Av Cajsa Eriksson - 20 januari 2011 19:50

känner mig redigt sliten av huvudvärken. sovit på pappas soffa istället för skolan efter lunch idag. sen har jag umgåtts med honom för det är lugnare där än hos mamma, ju.

nu fyller jag på mobilen med ytterligare mera musik och ska snart dra och lägga mig i sängen en stund, eller sätta mig uppe i soffan och försöka läsa med sprängande huvudvärk... och min nya basebolljacka har blivit missfärgad i tvätten, galet kul...

 

ciao.

 

jag kan inte sluta älska låten.

Ovido - Quiz & Flashcards