Cajsas'

Alla inlägg den 28 april 2011

Av Cajsa Eriksson - 28 april 2011 18:29

Dagarna går ganska fort nu. Det är skönt för då är det strax sommarlov! Bara några veckor kvar. Idag har jag sprungit omkring på stan och letat efter en födelsedagspresent åt Moa och en tröja. Ganska bra arbete från min sida, må jag säga!


Kom nyss hem, har ätit lite middag och ska nu sätta mig i någon timme eller två med min uppsats om Lars Winnerbäck som jag började på igår, ni vet? Är snart klar med faktan och ska börja med inledningen och varför jag valde just honom.


Imorgon är det fredag vilket innebär att jag åker till Daniel! Gud, jag saknar honom som en tok. Firar även Valborg där i Rasbokil och jag har ingen aning om vad vi hittar på.

Av Cajsa Eriksson - 28 april 2011 07:14

Nyfixad och redo inför en ny skoldag. Efter skolan blir det antagligen träning på dansen eller så stannar jag hemma. Men tror ändå jag drar hem innan, känns jobbigt att åka direkt efter skolan.


Imorgon är det fredag vilket betyder att jag får träffa Daniel. Nu har jag inte träffat han sen en kortis i måndags, jag längtar ihjäl mig. Och nu håller jag på att kissa på mig, så måste dra. Hejdå!

Ovido - Quiz & Flashcards