Cajsas'

Alla inlägg under november 2010

Av Cajsa Eriksson - 16 november 2010 21:14

God kväll.

 

Ingen bloggning igår p.g.a massa besök. Eller, massa. Sonny kom hit och kollade på film med mig på kvällen och på dagen hann jag inte för jag umgicks med min faster, farmor och pappa. Mycket trevligt.

 

Idag gick jag i skolan och direkt efter den gick jag hem med en aning stress i halsgropen, eftersom Ebba skulle komma runt klockan 15.00 och möta mig hos mig så pappa kunde köra oss till stallet. Men jag hann. Och ridturen på de vackra tinkrarna Sally och Molly var mysig och uppskattad.

 

Nu på kvällen gick jag igenom lite regler med Moa om hur man behandlar en mobiltelefon eftersom hon vill ha en ny i julklapp. Typ en sådan som jag har, med uppskjutbar lucka eller så vill hon ha touch, hahaha. Stackars barn... HAHAH.

 

Efter regelomgången tog jag en tripp till hemköp i tierp med mamma. Det är lite mysigt att åka med henne till tierp och handla ibland, få en ensam stund med henne.

 

Hejdå!

Av Cajsa Eriksson - 15 november 2010 07:07

God morgon!

 

Förlåt att jag missat att blogga men jag har nog faktiskt inte riktigt haft tid den här gången! Så nu ska ni få en snabb genomgång av de tre dagarna, fredag - söndag.

 

Fredag:

Skolan, som gick hyfsat bra bortsätt från massa bråk på hemkunskapen. Efter det kom Gustav, vi va med pappa tills han skulle åka till pokerlokalen. Då kom Sofie och sen drog vi på nattbandyn. Jag va kvar till 00.00 ungefär och det gick bra för min klass. VI VANN!

 

Lördag:

Åkte till tierp vid 09.30 för att gå på Öppet Hus på Högbergs (obligatoriskt i 8:an). Mötte Dala, mycket trevligt. Han stod vid bygg och visade och snackade om det. Riktigt trevligt. Jag tog lappar om Vård och Omsorg och Barn och Fritid. Det passade liksom mig bäst, typ. Efter det va vi hos farmor hela dagen/kvällen tills jag åkte till karlholm/skärplinge och umgicks med kompisar. Sov där också, trevligttrevligt.

 

Söndag:
Farsdag! Jag åkte hem runt två och gick hem till mamma. Då va jag hemma vid kanske... 15.30? Och jag hann i stort sätt ta av mig skorna, äta en mandarin och sen skulle vi åka till mormor och morfar för att fira honom på farsdag. Min klantiga kusin ramlade i trappan på bron hos mormor och fick vända till akuten med axeln ur led... Så det blev bara jag, mamma, Mats, Moa, mormor, morfar, Ante och Tompa. Om inte Peter ramlat skulle vi blivit tre till...

 

 
Av Cajsa Eriksson - 11 november 2010 20:14

God kväll!

 

Dagen idag har vart både mindre och mycket bra och rolig. För det första, så var den dålig för att vissa lögnare inte kan sluta ljuga. Men de som puckot ljugit för trodde mig och står på min sida, underbart. Finally får du känna dig dissad för dina lögner, din jävel.. HAHAAHAH.

 

Det bra med dagen var så klart konfirmationen i Tierp med alla underbara. Och självklart fick jag träffa min underbara Gustav då! Så den här dagen har gjort mitt humör, han gör min dag helt enkelt.

 

På konfirmationen gick vi igenom Jesus - Livet, brödet och herden. Eftersom vi redan snackat om Sonen och den Heliga anden. Vi fick även lära oss att slå upp olika verser/kapitell/evangelier i bibeln, lääärooorikt.

 

Väl hemma drog jag och mamma till stallet. Jag fick bokstavligen kasta i mig maten och dra på mig mjukisbyxor, tjocktröja och en vinterjacka och vantar. Myyycket mysigt. Vi longerade och tömkörde lillskruttan Eponett. Jag fick också pröva, men hahaha. Det gick ju som de gick!

 

Nu snackar jag med den finaste på skype och ska snart försöka snacka ut lite med mamma om massa problem. Det verkar som om hon behöver prata, min mor.

 

P E A C E !

 

P.S

Min mamma rules!

Av Cajsa Eriksson - 10 november 2010 22:15

Halloj!

 

Jag kom nyss hem från en ganska så knäpp dag. Vilket var lite kul! Eftersom jag har hunnit ganska mycket ändå... Eller?

 

Först var det ju skolan och där hände det ju inget speciellt. Vi hade vikare på matten och därför blev inget jobbat typ. Så alla satt och småpratade istället. På engelskan gick vi bara igenom provet och på tyskan så gjorde vi inget speciellt. Fick glosor typ. På so:n hade vi runskrift och skulle översätta och greja med det. Dessutom skriva finfina anteckningar om provet vi har på Asagudarna vecka 48.. Kulkul! Och så idrotten, det var streetdance. Och jag var nog kanske inte den mest delaktiga, men men...

 

Efter skolan hämtade jag min lillasyster som gick hem med mig ganska glatt eftersom hon slapp täckbyxorna och hade ritat en teckning till mig, dessutom fick hon komma hem tidigare. Det är alltid uppskattat! Vi kollade på barnprogram och fikade.

 

När mamma kom hem så drog vi direkt mot mormor, lämnade av henne hemma hos sig (eftersom hon åkt tåg till jobbet idag) och sen åkte vi till macken i Vendel. Vi trodde vi skulle få bensinstopp, men vi klarade oss med 2 dl... Hahhaha.

 

Sen skulle vi fixa stallet innan vi for till Uppsala för att köpa skor och äta middag. Men vi gjorde bara en höpåse och två burkar kraftfoder eftersom hela stallet var strömlöst och vi inte kunde mocka för vi såg ju inget!

 

I stan köpte vi skor till alla i familjen utan mamma som redan hade. Jag fick uggs, Moa och Mats kängor. Efter det så skulle vi äta på Ikea men det gick inte pga en typ renovering i restaurangen! Hahaha, så det blev Mcdonalds... Moas favorit!

 

Väl hemma i Örbyhus drog jag till Ingela eftersom pappa var där och spelade kort med dom en vända. Sen snackade vi lite skit i en halvtimme innan vi drog hem. Det var riktigt trevligt.

 

Nu ska jag sova, godnatt.

Av Cajsa Eriksson - 10 november 2010 07:27

God morgon...

 

Sitter i mitt rum och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket och att mamma ska säga att hon är klar med skottandet på gården. Eftersom vi inte får ut bilen för alla fucking snö annars... ;)

 

Idag ska jag väl gå till skolan, sen ska jag hem och sitta här eller plugga lite! Tror det blir att plugga lite. Eftersom jag har det där fördömda provet imorgon! (y) Engelskan med Borit, askul.. -.^

 

Idag vid klockan fyra när mamma kommer hem med Moa så ska vi dra till Uppsala och köpa vinterskor! Så jag ska få mina efterlängtade uggs... Hur fett som helst!

 

Hejdåååå :)

Av Cajsa Eriksson - 9 november 2010 18:26

God kväll!

 

Tänkte göra min dagliga raportering om dagen som vart och kanske skriva lite om hur arg och irriterad jag är just nu..

 

Skolan idag, fan isbjörnar ute. De är hur kallt som helst... Så jag klädde på mig som fan och inväntade Mathilda som åkte med mig, mamma och Moa i bilen till skolan. Även om det tar 5 minuter att gå, så orkar jag inte... HAHAHA.

 

Efter skolan drog jag mig hemåt i snöstormen som kommit in under eftermiddagen. Så nu har den första snön kommit och det snöar fortfarande som fan! Och då menar jag verkligen som fan. Dessutom blåser det ju som om vi skulle bo på Antarktis... Måste verkligen köpa mina skor snart... Dör ju typ...

 

Ikväll ska jag inte göra ett skit. Jag ska bara vara! Vilket är ganska skönt, eftersom jag är helt död i kroppen efter söndagens träningspass i Karlholm... Jävla muskler, haha.

 

Not Afraid - Eminem (Explicit Verision)

Ovido - Quiz & Flashcards