Cajsas'

Alla inlägg den 14 mars 2011

Av Cajsa Eriksson - 14 mars 2011 17:59

nu har jag städat klart mitt rum, hoppas mamma godkänner det bara för jag har fan dammat typ överallt och damsugit hur noga som helst. jag är stolt över mig själv, ge mig en städmedalj eller något..

 

  

...

Av Cajsa Eriksson - 14 mars 2011 16:28

din elaka jävel, fortsätt lipa och gråta.

hade ni varit här nu hade jag nitat er båda.

iskalla tårar hela natten igår men är du såhär säger jag tack och hejdå.

och du är ledsen? då kan du gråta en skvätt.

så gör jag samma sak för att jag lät dig sova i min säng.

du bytte ner dig, bruden är ett jävla äckel.

fast jag skiter i dig, för jag förtjänar bättre.

och jag hoppas du förstår vad skiten du gjorde gjorde.

men du kan sluta säga förlåt för du sliter ut ordet.

 

jag hatar falska vänner.

Av Cajsa Eriksson - 14 mars 2011 14:16

slutade tio över ett idag och hade planer på att åka till uppsala i morse men jag fick drastiska ändringar i planeringen när mamma tyckte att jag skulle städa rummet.

jag har plockat undan och slängt massa saker och även hängt upp alla kläder i garderoben. nu återstår damma, damsugning, torka golv och lägga i rena lakan i sängen.

men jag väntar en stund med det eftersom jag visar respekt för min katt som nyss lagt sig bland de smutsiga lakana och smutskläderna på golvet.. hon är ju för söt för nu har hon somnat där i högen.. min lilla sötnos!

 

  

visst är hon charmig?

Av Cajsa Eriksson - 14 mars 2011 07:28

jag är fortfarande trött som en zombie (daniels fina uttryck om mig igår) och vet inte vad jag ska göra. jag kommer säkerligen somna i skolan antingen på mentorstiden eller på biologin.. haha.

idag orkar jag verkligen inte fixa till mig så fint och spejsat så jag tyckte plattången var en bra lösning så man såg någorlunda ut.. dock inget löshår eller smink.. jag orkaaaar inte!

 

nu ska jag lägga mig i soffan och skicka iväg ett sms till daniel för att kolla om han vaknat, om inte annat kanske jag själv somnar en stund! puss på er.

 

   

olala, jag börjar få tillbaka mitt långa hår igen!   

Ovido - Quiz & Flashcards