Cajsas'

Alla inlägg den 28 mars 2011

Av Cajsa Eriksson - 28 mars 2011 20:22

jag kollade nyss på en film jag inte sätt tidigare och jag rekomenderar alla dansintresserade och se den! step up 3. kolla även på alla andra step up filmer, för dom är grymma. iallafall 2an och 3an.


jag försöker prata med min kära underbart söta pojkvän på skype men han är mitt inne i heliga timmen (ett tv-program han storälskar går just nu) så han är ganska direkt okontaktbar... men jag försöker... om inte annat blir han ju social om ca 35 minuter.. så det är nog lugnt.

jag älskar honom även fast han ibland är okontaktbar.

Av Cajsa Eriksson - 28 mars 2011 18:22

efter skolan idag drog jag in till uppsala och äntligen har jag köpt nya skor! mina andra var ju helt fuckade, typ hål i hela hälen, haha. men nu har jag nya tack vare sebastian och daniel för först ville jag inte för jag tycker skor är dyrt. sen lyckades sebastian hitta ett par till mig som kostade 200, så dom fick det bli. tack sebastian! och daniel, även fast du mest gick och mobbad mig.. ^^


nu har jag kommit hem efter en liten tripp till pappas lägenhet där ingen var hemma. jag kollade på tv och käkade popcorn.. en popcornskål är alltid trevligt sällskap! eller vad säger ni? hade ju hellre haft daniel eller pappa där men det är ju så att man inte får som man vill hela tiden!


nu ska jag sociala mig med folk eller kolla på film.. jag har inte riktigt bestämt mig än faktiskt. jag har lust att kolla på film och bara vara.. fundera lite på världen. fundera på hur allt skulle bli om en grej inträffade... en grej som verkligen inte får hända.



Ovido - Quiz & Flashcards