Cajsas'

Alla inlägg den 6 februari 2011

Av Cajsa Eriksson - 6 februari 2011 19:35

Jag har kommit hem från moster Sara och hunnit med att sy om mitt nya löshår så det passar med det andra. Så nu har jag två träns som jag har i huvudet varje dag istället för ett och det blev så mycket finare! Älskar't! Jag fick dessutom manikyr av Sara som är gögrym på att måla naglar och fixa. Jag är jätterädd om dom, även fast jag har saker så jag kan göra exakt samma sak själv om de skulle bli förstört. Men hur som haver så har jag rosaglittriga naglar med en döskalle (nagelklistermärke) på varje ringfinger vilket blev hur snyggt som helst!

Jag har även sprungit förbi hemma hos pappa idag också så jag har hälsat på honom och bestämt vilken dag/tid jag ska bli firad av hans sida släkten.

Min helg är fullbokad, minst sagt! Jag ska åka till Söderfors till min underbara "storasyster" Sofie. Hon hade skrivit en text om mig på sin blogg, och jag började faktiskt gråta så rörd jag blev. Hon är en underbar unge, den underbara ungen... Iallafall, i helgen ska jag dit och vi ska hitta på massor med kul. På fredagen ska vi till ungdomsgården och på lördagen ska vi till Gävle och kolla på bio - jag ska bjuda med henne för att hon är hon, liksom!

Nu ska jag kolla på No ordinary family (mitt söndagsprogram liksom) och äta lite toblerone. Sen efter det ska jag nog förflytta mig uppåt i trappan och slänga mig i soffan med mamma och Mats och troligtvis kolla på Wallanderfilmen som går ikväll klockan 21.00

 

Om två veckor fyller jag år, Sofie kommer hit då och sover hos mig hela helgen, vi firar mig två gånger på samma dag och jag får troligtvis hem min moped och pengar till körkortet! Och glöm inte att säga grattis till mig på min femtonårsdag (20 februari).

Hejdå!

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detta är då min underbara bästa kompis och även min "storasyster" Sofie. Och om du läser detta, kompis så vill jag bara säga att du är den absolut bästa vännen jag någonsin haft och kommer ha.

Vi har haft våra stunder - både glada och arga. Jag minns speciellt semestern på Öland med din familj, vi löste den även om du var lite sur (du hade din anledning) Och båtfesten som var så lyckad en båtfest bara kan bli. Jag kommer ihåg hur jag fick sitta och klappa mig på magen nere på första raden för att du skulle komma ihåg att sjunga från magen på båtfestens talangjakt och hur glad du var när du kom ner och hade gjort det.

Ditt leende värmer upp hela mig och vad som än händer så kommer jag aldrig någonsin i hela mitt liv att lämna dig för någon annan.

 

Du är min vardag, min luft, mitt liv. Du är mitt allt, "storasyster".

Ovido - Quiz & Flashcards