Cajsas'

Alla inlägg den 9 februari 2011

Av Cajsa Eriksson - 9 februari 2011 22:26

Jag visste inte vad jag skulle göra, så jag gjorde lite av varje! Jag fick erbjudande om att komma på FIBOB (fikabibelochbön) hemma hos Jocke och Martina samtidigt som jag va tvungen att plugga på matteprovet tills imorgon eller välja att åka till unkan i Skärplinge. Och jag valde Skärplinge eftersom jag inte träffat folket där på hundra år, känns det som! Och ja, det var faktiskt ganska trevligt att träffa puckona igen...

Alltså blev min kväll spenderad med trevligt folk, jag fick en trevlig kväll men det blev ändå gräl mellan mig och en till. Jag tycker att personen är lite skum... Säger att jag ska ta bort hans/hennes nummer och sen att jag ska låta han/henne vara. När jag sedan säger hejdå så fortsätter han/hon att skriva massa sms som jag inte ens bryr mig om, liksom... Jag blev lite smått irriterad! Dessutom har jag och Jonas diskuterat förhållanden och lekt lite realtionsguider. Vi kom fram till ganska bra saker, faktiskt...

Jag kom hem för ungefär en timme sedan och jag hatar att åka buss/tåg hem från Skärplinge har jag upptäckt. För jag får vänta i Tierp i ca 20 minuter och varje gång jag ska hem så blir det så jävla kallt! Som idag, säkert 15 minus (okej, kanske 5 men det kändes som 15!) bara för att jag skulle åka liksom. Gud gillar nog inte mig?

 

Bara så du vet, jag gillar inte dig alls.

Du vet vem du är!

 

Av Cajsa Eriksson - 9 februari 2011 07:28

Godmorgon på er, mina söta! Jag gick upp runt 06.50 och åt frukost och så. Idag orkade jag inte bry mig om mitt hår så mycket så löshåret får ligga kvar i badrummet och jag plattade knappt mitt vanliga... Så idag ser jag ut som ett hottentottentroll! Mycket intressant outfit, må jag säga!

Efter skolan ska jag antagligen åka till unk och vara där en stund om jag orkar eller så stannar jag helt enkelt hemma och gör ingenting. Jag kanske drar till pappa för att umgås med honom eftersom i helgen är jag ju borta i Söderfors hos min underbara Sofie. Jag längtar som en tok!

 

  '

Jag bjuder väl la på en till bild då!  

Ovido - Quiz & Flashcards