Cajsas'

Alla inlägg den 25 februari 2011

Av Cajsa Eriksson - 25 februari 2011 19:10

Har kommit hem från farmor och pappa lyckades låna mammas och Mats bärbara dator så han ska kunna sitta vid datorn. Hans är ju på lagning - dom visste typ inte om att den hade kommit dit? Så han har vart utan dator ett bra tag, min stackars pappa.

Men iallafall, vi ska ha världens bästa kväll jag och papppa. Vi ska snart äta klyftpotatis, lövbiff, bearniesås och ha en lugn fredagskväll i lite utav lyxens glamour - eller..?

Efter maten ska vi nog bänka oss i soffan och kolla på Dag-Otto och hans vänner och äta lite chips och dricka gott. Jag älskar verkligen helgerna med pappa, även fast vi inte gör någonting är det ändå otroligt mysigt!

 

Nu ska pappa ha burken! Hörs hej.

 

 

Av Cajsa Eriksson - 25 februari 2011 17:13

Måste bara berätta att jag nyss skänkt en bok full med stick och virkmönster till min underbara farmor - hon blev glad!

Pappa och jag har spelat kort nu på eftermiddagen hemma hos mamma och passat Moa medans mamma jobbat mellan 13.30 och 16.00 Pappa vann en gång och jag två, huhu!

På ICA storhandlade vi typ. Vi handlade massor - vilket vi aldrig brukar göra nästan? Dessutom fick vi ett riktigt kap på kroken! Lövbiff för ordinarie pris 89.90 kostade oss 47.00 kronor! Och den kartongen med lövbiff var fylld med mera än ett kilo kött! Snacka om att lägga ägg på butiksbiträdet.. Eller vänta nu, hur blev dedär?

Nu sitter jag hemma hos farmor och väntar in Tomas (min farbror) för när han kommer ska jag fort som tusan fråga om jag får spela på hans telefon! Angry Birds är kungligt ju. 

 

Hörs hej!

 

Av Cajsa Eriksson - 25 februari 2011 12:47

You showed up and you looked so classy
Made me think twice 'bout the way I was acting
You were real from the start of it all
Like a dream came to life, now I'm left in all
Stars shine but your light is the brightest
Love flies but your love is the highest
You're so sweet that it drives me crazy
A summer like no other, you're my L.A baby

Av Cajsa Eriksson - 25 februari 2011 12:27

Inte direkt på blogghumör och har inte varit de senaste dagarna. Har haft lite mycket i tankarna, kanske!

Men hur som haver, i onsdags bakade jag tårta och sen firade vi Christer på hans 41-årsdag. I torsdags umgicks jag med mormor, hämtade Carro på sjukhuset och kollat på Betnér Live på China och Gröna hissen.

Idag har jag virkat klart mina vantar, och börjat på mössan till vantarna. Jag lägger in bild när allt är klart så ni får se den fina helheten i mitt tantprojekt. Jag vet inte vad jag gör, men jag har fastnat för att virka...

Snart ska jag passa Moa och sen ska jag hem till pappa runt 16-tiden när mamma kommit hem från jobbet.

 

Peace breé!

Ovido - Quiz & Flashcards