Cajsas'

Alla inlägg under februari 2011

Av Cajsa Eriksson - 10 februari 2011 21:13

Helt otroligt kul dag på vissa punkter må jag säga. Skolan gick väl sådär, men den gick fort iallafall. Sista timmen hade jag matteprov hos Ulf med de andra i klassen som behöver/vill ha lite extra hjälp med matten... Det känns bra att gå där så man slipper bli frustrerad över att inte förstå, för han förklarar verkligen allt otroligt bra!

Efter skolan plockade jag upp Ebba i entrén och sen knatade vi i snöstormen till stationen och väntade på tåget till Uppsala samtidigt som vi pratade lite med Johan. Väl på tåget började vi prata om vart vi skulle äta, hur vi hade det hemma och så. Jag har kommit på att det är redigt chill att bara sitta och småprata med någon man tycker om och kan prata om allt med.

I Uppsala käkade vi på McDonalds och sen satt vi och pratade en stund innan vi gick vidare och utforskade Åhlens andra våning ytterst noga. Jag lovar, vi läste nog alla boktitlar och kollade igenom alla filmer/blurays vi kunde hitta... Kul liv, men tiden skulle fördrivas! Vi sprang även runt på Stadium, New Yorker, Intersport och Mirra. Sen vid 16.45 drog vi oss mot DC eftersom vi inte riktigt vart det låg. Men vi hittade det nästan direkt och då fick vi ju såklart vänta en stund innan Sandra (våran danslärare) kom och öppnade.

Vi fick lära oss massor med roliga saker! Att vara tjejigare, spontana och bjuda på oss själva inklusive början på koreografin och uppvärmningsövningar! Och ja, att ignorera vissa kroppsdelar vilket var jättesvårt när man bara skulle röra bröstkorgen. Höfterna var lite lättare, men bröstkorgen.. OFMGRH, den var svår!

Nu har jag vart hemma i snart två timmar och är redigt slut i kroppen även fast passet inte var slå slitsamt som det säkerligen kommer bli i framtiden! För om 11 veckor är det uppvisning och ja, då ska vi kunna detta som ett rinnande vatten! Vilket jag tror vi kommer klara. Mamma, Mats och pappa tyckte att det var kul att jag tyckte det var kul och att jag garanterat ville fortsätta. Det är bra, otroligt toppen att ha föräldrar som stöttar! Som mina.

 

  

Imorgon åker jag till Sofie och spenderar hela helgen med henne, wonderful!

 

Av Cajsa Eriksson - 9 februari 2011 22:26

Jag visste inte vad jag skulle göra, så jag gjorde lite av varje! Jag fick erbjudande om att komma på FIBOB (fikabibelochbön) hemma hos Jocke och Martina samtidigt som jag va tvungen att plugga på matteprovet tills imorgon eller välja att åka till unkan i Skärplinge. Och jag valde Skärplinge eftersom jag inte träffat folket där på hundra år, känns det som! Och ja, det var faktiskt ganska trevligt att träffa puckona igen...

Alltså blev min kväll spenderad med trevligt folk, jag fick en trevlig kväll men det blev ändå gräl mellan mig och en till. Jag tycker att personen är lite skum... Säger att jag ska ta bort hans/hennes nummer och sen att jag ska låta han/henne vara. När jag sedan säger hejdå så fortsätter han/hon att skriva massa sms som jag inte ens bryr mig om, liksom... Jag blev lite smått irriterad! Dessutom har jag och Jonas diskuterat förhållanden och lekt lite realtionsguider. Vi kom fram till ganska bra saker, faktiskt...

Jag kom hem för ungefär en timme sedan och jag hatar att åka buss/tåg hem från Skärplinge har jag upptäckt. För jag får vänta i Tierp i ca 20 minuter och varje gång jag ska hem så blir det så jävla kallt! Som idag, säkert 15 minus (okej, kanske 5 men det kändes som 15!) bara för att jag skulle åka liksom. Gud gillar nog inte mig?

 

Bara så du vet, jag gillar inte dig alls.

Du vet vem du är!

 

Av Cajsa Eriksson - 9 februari 2011 07:28

Godmorgon på er, mina söta! Jag gick upp runt 06.50 och åt frukost och så. Idag orkade jag inte bry mig om mitt hår så mycket så löshåret får ligga kvar i badrummet och jag plattade knappt mitt vanliga... Så idag ser jag ut som ett hottentottentroll! Mycket intressant outfit, må jag säga!

Efter skolan ska jag antagligen åka till unk och vara där en stund om jag orkar eller så stannar jag helt enkelt hemma och gör ingenting. Jag kanske drar till pappa för att umgås med honom eftersom i helgen är jag ju borta i Söderfors hos min underbara Sofie. Jag längtar som en tok!

 

  '

Jag bjuder väl la på en till bild då!  

Av Cajsa Eriksson - 8 februari 2011 18:23

Jahani, här sitter man en tisdagkväll efter att ha vart hos optikern. Jag hade lite sämre syn men inget märkvärdigt så jag behövde inte nya glas om jag inte ville.. Han försökte pracka på mig nya bågar också, den jäveln! Men jag trivs med mina, som dom är!

Skolan var väl ingen höjdare direkt, började tjaffsa med en specefik tjej i klassen om hemkunskapen! Moget, jag vet... Men ibland orkar man inte bara hålla all vrede inne, så då släpper man ut det!

Efter skolan hämtade jag Moa och tog med henne till cafét vid badet. Vi fikade där för att hon inte skulle bli hungrig i Tierp under tiden jag och mamma blev undersökta och det blev hon inte heller, tack vare min hjälteinsats!

Jag, mamma och Moa handlade en snabbis och sen drog vi hem. Nu har vi nyss ätit massa god mat och jag har knäppt lite egobilder på camen! HAHAHA, det var nog bara på tiden att knäppa nya bilder på mig själv eftersom jag inte orkat med det på ett tag! Min katt tog nyss plats i mitt knä och nu ska jag ägna min dyrbara tid till att klappa och pussa på henne, för hon skriker efter uppmärksamhet just nu! Den busan!

 

 

Och här kom en av bilderna!  

 

Av Cajsa Eriksson - 7 februari 2011 19:06

En riktig mysdag, både i skolan och hemma faktiskt! En bra måndag helt enkelt.

Jag slutade vid tio över ett och alla lektioner på måndagar är rätt slappa - mentorstid/eget arbete, svenska, biologi och engelska. Tiden gick fort och jag hämtade Moa när hon slutade runt ett också så gick vi hem tillsammans. Adrian följde med hem också, så vi passade Moa och det blev en liten tår en stund på eftermiddagen men det löste vi med att kolla på Horton och Djungelgeorge 2 med henne. Så tiden gick fort! Btw, det är ganska skönt att ha en killkompis som jag känner att jag verkligen kan lita på... En som Adrian liksom.

Han drog hem när jag skulle äta runt 18.00 och nu ska jag nog sitta här en stund innan jag drar mig till tvn runt 20.00 för då är det Top Model 15. Det måste ju bara ses ibland, alltså!

 

 

Av Cajsa Eriksson - 6 februari 2011 19:35

Jag har kommit hem från moster Sara och hunnit med att sy om mitt nya löshår så det passar med det andra. Så nu har jag två träns som jag har i huvudet varje dag istället för ett och det blev så mycket finare! Älskar't! Jag fick dessutom manikyr av Sara som är gögrym på att måla naglar och fixa. Jag är jätterädd om dom, även fast jag har saker så jag kan göra exakt samma sak själv om de skulle bli förstört. Men hur som haver så har jag rosaglittriga naglar med en döskalle (nagelklistermärke) på varje ringfinger vilket blev hur snyggt som helst!

Jag har även sprungit förbi hemma hos pappa idag också så jag har hälsat på honom och bestämt vilken dag/tid jag ska bli firad av hans sida släkten.

Min helg är fullbokad, minst sagt! Jag ska åka till Söderfors till min underbara "storasyster" Sofie. Hon hade skrivit en text om mig på sin blogg, och jag började faktiskt gråta så rörd jag blev. Hon är en underbar unge, den underbara ungen... Iallafall, i helgen ska jag dit och vi ska hitta på massor med kul. På fredagen ska vi till ungdomsgården och på lördagen ska vi till Gävle och kolla på bio - jag ska bjuda med henne för att hon är hon, liksom!

Nu ska jag kolla på No ordinary family (mitt söndagsprogram liksom) och äta lite toblerone. Sen efter det ska jag nog förflytta mig uppåt i trappan och slänga mig i soffan med mamma och Mats och troligtvis kolla på Wallanderfilmen som går ikväll klockan 21.00

 

Om två veckor fyller jag år, Sofie kommer hit då och sover hos mig hela helgen, vi firar mig två gånger på samma dag och jag får troligtvis hem min moped och pengar till körkortet! Och glöm inte att säga grattis till mig på min femtonårsdag (20 februari).

Hejdå!

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detta är då min underbara bästa kompis och även min "storasyster" Sofie. Och om du läser detta, kompis så vill jag bara säga att du är den absolut bästa vännen jag någonsin haft och kommer ha.

Vi har haft våra stunder - både glada och arga. Jag minns speciellt semestern på Öland med din familj, vi löste den även om du var lite sur (du hade din anledning) Och båtfesten som var så lyckad en båtfest bara kan bli. Jag kommer ihåg hur jag fick sitta och klappa mig på magen nere på första raden för att du skulle komma ihåg att sjunga från magen på båtfestens talangjakt och hur glad du var när du kom ner och hade gjort det.

Ditt leende värmer upp hela mig och vad som än händer så kommer jag aldrig någonsin i hela mitt liv att lämna dig för någon annan.

 

Du är min vardag, min luft, mitt liv. Du är mitt allt, "storasyster".

Av Cajsa Eriksson - 5 februari 2011 17:19

Jag sitter just nu hemma hos min underbrr moster och hennes man petter. Riktigt mysig liten lägenhet dom har! Så nu ska jag försöka iPad-blogga, få se hur det går...Idag gick jag upp runt halv åtta även fast det var lite onödigt tidigt eftersom mitt tåg inte gick fören vid kvart över tio. Men det är inget man kan göra något åt... Jag blev mött i Upplands Väsby av sara som sedan tog med mig in till sthlmstad. Hon, jag och petter åt lunch på en fin kinarestaurang och sen shoppade jag och sara för oss själva medans petter kollade i sina affärer, liksom. Fast Petter hade nog inget val, sara ville inte att han skulle gå med oss typ :) jag handlade nagellack, lite mera lösgör som jag ska sy fast i mittbgamla och sen fick jag lite godis av sara! Ikväll ska vi bara mysa och sara ska få fixa mina naglar. Vi ska även äta en slags hemmagjord sallads buffé här hemma, muuuums! Nu ska jag surfa vidare lite granna, puuushej!

Av Cajsa Eriksson - 4 februari 2011 21:37

Jag och mamma har haft en fredagsmyskväll idag. Medans Moa gjorde läxan gav jag mamma en fin manikyr, under filmen Sunes Jul flätade jag och mamma varandras hår och jag fick en jättefin inbakad fläta! Sen kom vi till det roliga - vi hade ansiktsmasker! Moa tyckte att vi såg ut som zombies!

Jag har världens bästa mamma, bara så alla vet det.

 

    

Ovido - Quiz & Flashcards