Cajsas'

Alla inlägg under mars 2011

Av Cajsa Eriksson - 23 mars 2011 16:52

jag börjar bli grymt äckligt förbannad på mina knän. varför kan dom inte bara vara normala? nej, dom ska jämnt krångla när det är något jag ska eller så gärna vill göra! ta mig fan alltid! idag sprang jag till skolsköterskan och bad om en stödstrumpsgrej, och det fick jag.. så nu ska jag försöka gå runt med den hela tiden i stort sätt för att dämpa ilningarna (inte för att jag tror det hjälper, men...)


jag kom nyss hem från pappa och fritids. jag drog till pappa efter skolan och bakade tårta åt min underbart söta kusin som fyller fulla 9 år imorgon! han börjar bli stor.. jag hämtade moa på vägen hem och kom nyss hem från fritids. det var typ bara hon och tre ungar till kvar där, så tyckte lite synd om henne för alla andra tjejer som hon umgås med var redan hämtade.. nu förstår jag varför hon inte vill gå på fritids!


imorgon ska jag in till uppsala med andrew och försöka ta mig till onoff, haha. vi kommer säkert dö typ. eller åtminstone virra bort oss! jag ska hämta min mobil som varit inne på lagning och jag har saknat den enormt. då slipper jag mammas nokia och kan återgå till min underbara sony ericsson! ofh, in my heart...

Av Cajsa Eriksson - 23 mars 2011 07:17

jag vaknade lite sent idag men det gjorde ingenting. det va ju bara typ fem minuter och jag brukar ju ändå bli klar typ minst 25 min tidigare. så mig gjorde det ju inte direkt ett skit. jag är nöjd över att jag fick tid över liksom ;)

och som sagt har jag ju inget smink men jag hittade en gammal mascara som knappt fungerar så den får duga tills fredagkväll. och då ska jag ju fixa idas hår också! ska försöka leta upp en fin frisyr på internet åt henne. men jag har en plan i huvudet om inte annat också, så jag ska nog reda mig utomordentligt! :)

idag i skolan ska jag genomlida en timme matte hos ulf, två timmar engelska (b och vanlig), idrott och ett so-prov. min dag är ingen bra dag, iallafall inte i skolan. men julia gör den ju tio gånger bättre bara av att hon är där med mig!


nu ska jag göra inlägg på facebook. pusshej!

Av Cajsa Eriksson - 22 mars 2011 20:38

innan jag börjar skriva om min eftermiddag måste jag säga en grej om min pappa. jag vill bara säga att han är världens bästa pappa och det finns verkligen ingen som skulle kunna ta hans plats. ingen alls. han värdesätts av mig på hög nivå och jag älskar honom för den tokgubbe han är. pappa, älskar dig!


idag åkte vi hem till ingela. hon ville ha oss där.. men innan vi drog dit åkte vi ner till våran fina icabutik och köpte bragokakor och chokladfingrar för pappa tyckte vi skulle ta med oss fikabröd. så tycker han alltid, för det mesta. hemma hos ingela spelade vi kort och däribland canasta, chicago och sjuan. jag förlorade typ alla gånger. jag vann ärligt inte någon gång alls.

nu har jag nyss kommit hem och bänkat mig vid datorn som en vanlig vardagskväll. jag har knäppt på msn, spotify, facebook, skype och bloggen. vad saknas? jo, någon att prata med på msn eftersom daniel inte är inne just nu och sebastian loggade ut.

N U   L O G G A D E   H A N   I N  ! snacka om att jag fick happyface.. haha!


fjortis-poosen... mhm, härligt.   


Av Cajsa Eriksson - 22 mars 2011 14:44

vandrade hem till pappa efter skolan och sista timmen var ganska soft. mattetimmen med för den delen. vi som går i lillagruppen på matten fick sitta i ett enskilt rum och jobba på medans de i den stora gruppen gjorde prov. ibland är det soft att vara lite speciell.. ;)

på so-timmen sista lektionen kollade vi på en film om mayaindianerna. helt sjukt egentligen hur fucking brutala dom va mot varandra! dom typ offrade blod från sina könsorgan till "shabalba"... och nu vet jag en grej, ni vet filmen eldorado? den tecknade. den är baserad på mayaindianerna! helt azum.


idag ska jag och pappa typ åka till ingela och spela kort med henne och antingen sebastian eller matilda. jonte och pernilla kanske är där också, det är ju inte helt ovanligt precis.

nu ska jag bänka mig framför tvn eller sjunga så flaskt att de döva granntanterna får tillbaka hörseln. jag vet inte... vad föreslår ni? (:

Av Cajsa Eriksson - 22 mars 2011 07:26

kul liv jag har. jag kom nyss på att jag slutar halv tre idag och nu försvann mitt superglada humör. varför just idag..? jo, för världen retas med mig!

Av Cajsa Eriksson - 22 mars 2011 07:17

ibland undrar man ju om jag verkligen är ett riktigt smartskaft eller dumhuvud. guess what!? jag tror jag glömt mitt smink hemma hos daniel och jag ska inte dit fören på fredag och jag kan inte träffa han något i veckan heller. D U K T I G T ! eller..? men jag överlever. mascara har jag ju och egentligen är smink int så viktigt, faktiskt.


jag har nyss fixat mig och satt mig vid datorn. jag har en tendens att alltid starta spotify varje gång jag sätter mig här även om jag bara ska vara här i fem minuter. spotify borde få nobelpris eller något. det ända dåliga med det är väl reklamen, men den slipper jag för min familj har premiun! tihiih...

efter skolan ska jag antagligen inte göra ett skit så jag kommer väl rusa hem som vanligt, kanske hämta moa om jag har lust. ibland har jag det och ibland inte. men idag känns som en hämta-moa-dag.


har ni märkt en fantastisk sak? det börjar bli vår på riktigt. i flera dagar i rad har det varit strålande solsken och plusgrader. och idag ska det tydligen bli 12 grader. hur mega skönt som helst. bara det håller i sig så all jävla snö försvinner! jag vill verkligen ha vår vår vår vår vår nu!


 

Av Cajsa Eriksson - 21 mars 2011 19:36

åh, kan inte alla bara sluta klaga för en sekund? alla (de flesta) av mina kompisar är på klaghumör idag och skriver hela tiden till mig hur mycket dom lider, och vart dom har ont och vad som är fel. men jag skiter it! jag skiter it just idag för idag är en bra dag och jag vill inte att den ska bli nedstämd av alla puckon som klagar! idag är jag glad, idag är mitt liv bäst.


jag umgicks med pappa som sagt efter skolan och det slutade med att vi hamnade hemma hos farmor och spelade en söderpoker. hon erbjöd oss pannkaka men vi åkte ner till gullans och köpte mat där. jag åt sallad, världens godaste hämtmat må jag säga! bättre än pizza. pappa köpte kakor åt mig idag på affären, fett stolt och överlycklig för det! sen köpte vi tårtbotten och grejer till jockes tårta som jag och pappa ska göra åt honom till på torsdag.

jag kom hem till mamma för en timme sen ungefär för pappa skulle ner till fiskeklubben och koka kaffe åt gubbarna för det var tydligen hans måndag. men det gör inget, fick ju iallafall lite tid med pappa och all tid räknas!


nu ska jag kolla runt en stund på internet och sen hoppa in i duschen en snabbis. och antagligen kommer jag prata med daniel en hel del idag på skype, det brukar bli så på kvällarna... vet inte varför, men det är väl för att vi älskar varandra tror jag! ;)


jag saknar min sofie och hoppas hon blir frisk snart så man kan umgås med henne som normalt folk istället för att facebooka och smsa om saker hela tiden..    


Av Cajsa Eriksson - 21 mars 2011 13:48

jag måste bara skryta lite i ett enskilt inlägg nu när jag fortfarande kommer ihåg det fina resultatet. jag fick 92/92 på svenskaprovet i ordkunskap som jag gjorde i fredags. alltså, jag fick full pott och mvg. inse hur himla stolt jag är över mig själv. jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle få fullt på ett prov, men tydligen!


och hörni, jag är ledsen. men jag är så trött på att försöka skriva lite i bloggen när orden bara flödar ur mig. jag ska börja skriva som vanligt igen. tro mig, jag ska försöka dämpa lite men ni ska få ganska mycket text!


hur tycker NI att jag ska blogga?

Ovido - Quiz & Flashcards