Cajsas'

Alla inlägg under mars 2011

...

Av Cajsa Eriksson - 14 mars 2011 16:28

din elaka jävel, fortsätt lipa och gråta.

hade ni varit här nu hade jag nitat er båda.

iskalla tårar hela natten igår men är du såhär säger jag tack och hejdå.

och du är ledsen? då kan du gråta en skvätt.

så gör jag samma sak för att jag lät dig sova i min säng.

du bytte ner dig, bruden är ett jävla äckel.

fast jag skiter i dig, för jag förtjänar bättre.

och jag hoppas du förstår vad skiten du gjorde gjorde.

men du kan sluta säga förlåt för du sliter ut ordet.

 

jag hatar falska vänner.

Av Cajsa Eriksson - 14 mars 2011 14:16

slutade tio över ett idag och hade planer på att åka till uppsala i morse men jag fick drastiska ändringar i planeringen när mamma tyckte att jag skulle städa rummet.

jag har plockat undan och slängt massa saker och även hängt upp alla kläder i garderoben. nu återstår damma, damsugning, torka golv och lägga i rena lakan i sängen.

men jag väntar en stund med det eftersom jag visar respekt för min katt som nyss lagt sig bland de smutsiga lakana och smutskläderna på golvet.. hon är ju för söt för nu har hon somnat där i högen.. min lilla sötnos!

 

  

visst är hon charmig?

Av Cajsa Eriksson - 14 mars 2011 07:28

jag är fortfarande trött som en zombie (daniels fina uttryck om mig igår) och vet inte vad jag ska göra. jag kommer säkerligen somna i skolan antingen på mentorstiden eller på biologin.. haha.

idag orkar jag verkligen inte fixa till mig så fint och spejsat så jag tyckte plattången var en bra lösning så man såg någorlunda ut.. dock inget löshår eller smink.. jag orkaaaar inte!

 

nu ska jag lägga mig i soffan och skicka iväg ett sms till daniel för att kolla om han vaknat, om inte annat kanske jag själv somnar en stund! puss på er.

 

   

olala, jag börjar få tillbaka mitt långa hår igen!   

Av Cajsa Eriksson - 13 mars 2011 21:15

om ni undrar varför jag inte bloggat så har jag en ruskigt bra anledning. det var pappahelg så mina nätter spenderades där.

i fredags drog jag hem till daniel efter skolan, sen så var jag hemma hos honom hela dagen fram tills typ halv elva, då drog jag hem och somnade nästan direkt.

i lördags kom daniel hit och vi kollade på film hos mamma på eftermiddagen och sen på kvällen var vi hemma hos pappa och åt mat, snackade skit och kollade tv. mycket trevligt.

och gissa vad... jag var med honom idag också! från klockan halv tolv tills nu. vilket är helt underbart! och jag måste bara att daniel failade när vi spelade biljard så jag vann! tihi.

 

nu ska jag dejta sängen och skriva godnatt till min babe! sov sött, era småkryp!

 

  

 

Av Cajsa Eriksson - 10 mars 2011 21:58

daniel tyckte att jag skulle kolla på den här, eller lyssna kanske man ska säga. och nu tycker jag att ni ska lyssna på den. helt underbar!

Av Cajsa Eriksson - 10 mars 2011 21:19

dagen i skolan gick ovanligt fort förutom att jag hade engelska två gånger och ena gången skulle vi skriva en uppsats om shakespear in love. men, jag hade inte sett hela den filmen så fick skriva om en annan film och valde då black beuty eftersom den kan jag utan och innan. så det borde gå bra..

åkte in till uppsala efter skolan och umgicks med daniel till klockan fyra ungefär. sen kom ebba och då gick vi till st per och köpte en godispåse och åt på en bänk. på den bänken satt vi i 1,5 timme och väntade på dansen, haha.

nu har jag kommit hem och jag är sjukt stolt över mina prestationer på slöjden för idag fick jag ta hem mina mjukisar med döskallar på som jag gjorde. jag kan kanske ge er bild i helgen om jag har tillgång till dator för ska vara hos pappa och hans nya är trasig så han skickade in den IGEN för samma fel. stackars pappa...

 

  

imorgon träffar jag älskling och följer med han hem och på lördag kommer han troligtvis hit.

daniel   

 

 

Av Cajsa Eriksson - 9 mars 2011 21:26

fick tillbaka biluppsatsen från emtithal idag och insåg att jag fått VG++? kan man få VG och sen två plus? det är väl typ inte ens något betyg..?

hur som haver så tog jag tåget kvart över tre in till den stora staden uppsala och träffade daniel, sebastian, sofie och erik. vi umgicks till daniels och sofies buss kom runt klockan 17.00 och då traskade jag, erik och sebastian till tågen. och deras var inställt! hahahaha.

på tåget hem hamnade jag precis bredvid en superäcklig tant som luktade som en blandning mellan rök, svett och tantparfym inklusive unket... så jävla klart att det var jag som skulle drabbas!?

 

nu ska jag vara social med älsklingsdaniel och fortsätta virka på jockes vantar han ska få när han fyller 9 pannor. hörshej.

Av Cajsa Eriksson - 8 mars 2011 19:24

jag har fått en svag tanke om att min katt är någorlunda kelsjuk. hon vill alltid ligga på de mest konstiga ställena och sitta i knät när man precis ska dra. take a look!

 

  

hon börjar nog bli lite för stor..  

Ovido - Quiz & Flashcards